Rijk worden: de geheimen van miljonairs

De geheimen achter grote rijkdommen zijn eenvoudiger dan je misschien denkt. Deze geheimen om rijk te worden – als je ze tenminste echt toepast – kunnen jou rijk maken en binnen aanzienlijke tijd zelfs miljonair. Neem deze geheimen om veel geld te verdienen dus serieus, dan ben jij binnenkort ook rijk.

Het eerste geheim van rijk worden is het bepalen van een financieel doel. Dit doel moet jou uitdagen, maar het moet wel realistisch zijn ten opzichte van je huidige financiële situatie. Je doelstelling moet ook specifiek zijn. Dit houdt in dat je precies noteert hoeveel geld je wilt verdienen deze maand, in drie maanden, een halfjaar en in het komende jaar. Maak deze planning niet langer dan een jaar. Bepaal deze doelen vandaag nog en werk er direct naartoe! Je kunt geen financieel doel bereiken als je geen idee hebt wat je doel is.

Een ander geheim van rijk worden om is tien tot vijftien procent van al je inkomen op te sparen, wat er ook gebeurt. Je kunt geen rijkdommen vergaren als je niets voor jezelf bewaart. Zolang je tien tot vijftien procent van je salaris of inkomen opzij kunt zetten, hoef je niets anders te doen. Zorg er alleen voor dat je genoeg geld hebt om je vaste lasten van te betalen als je die tien tot vijftien procent opspaart. Als je vijftien proces kunt sparen is dat natuurlijk geweldig, maar als je maar tien procent opzij kunt zitten, ben je nog steeds goed bezig.

Een van de grootste geheimen om rijk te worden is het opzetten van een passieve inkomstenbron. Wil je echt rijk worden, dan zul je een manier moeten vinden om geld te verdienen waar je niet direct voor hoeft te werken. Geld verdienen in de aandelenmarkt is een voorbeeld van een passief inkomen. Hetzelfde geldt voor het innen van huur bij huurwoningen in de particuliere sector. Ook geld verdienen met internet valt onder passieve inkomsten. Lees Succesvol Dankzij Internet en ontdek hoe je dankzij internet rijk kunt worden terwijl je slaapt!

Een laatste miljonairs geheim is het vergaren van geld en rijkdommen door je geld simpelweg niet uit te geven. Veel van onze aankopen zijn rommel of gewoon een verspilling van je geld. Houd je geld liever bij je en bezuinig waar mogelijk, in plaats van al je geld over de balk te smijten en het aan anderen te geven.

Je kunt gemakkelijk honderden euro’s per jaar besparen – misschien zelfs duizenden – door geen onnodige uitgaven meer te doen. Manieren om te bezuinigen zijn bijvoorbeeld minder vaak in restaurants eten, geen dvd’s meer kopen, minder vaak naar de kapper gaan, minder kleding kopen, abonnementen stopzetten, etc. Wees creatief en bedenk zelf nog meer manieren hoe jij meer geld op je bankrekening houdt om snel rijk te worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven